Str. Plantelor, Nr. 2 (Cartier Episcopia) Oradea
Luni - Vineri: 09:00-17:30 Sambata: 10:00-13:00
English EN German DE Hungarian HU Italian IT Romanian RO

Transport si montaj

Transport

Asiguram transportul cu o firma de curierata paletizat Pallex SRL. Transportul intra in sarcina clientului . Recomandam Pallex ul deoarece este o firma serioasa de transport paletizat, cu o flota vasta care dispune de la autoutilitare de 3,5 t pana la autotractore de 24 to . Avantajul lor este ca la solicitatrea clientului paletii se descarca pe pozitia indicata de client( in curtea sau la poarta clientului )  deoarece autovehiculele lor dispun de lift ( tail lift ) facand descarcarea facila clientilor care nu au stivuitoare, liza , transpaleti .
Atentia la extra km !!! Palex are preturi bune la livrarile in orasele mari  resedinta de municipii. La livrarea in mediul rural se tarifeaza si distanta de la orasul resedinta de municipiu pana la locatia respectiva , direct la adresa sau in curtea clientului chiar daca sta in mediu rural …..dar se livreaza sigur si punctual intre  24  48 ore de la incarcare .

Montaj

Montajul il realizam cu firme colaboratoare partenere deoarece noi daca  confectionam si turnam pavaj nu avem timp de montaj . Intentionam ca pe viitor sa ne marim echipa cu o echipa de 2 oameni specializati doar pe montaj.

Str. Plantelor, Nr. 2, (Cartier Episcopia), Oradea
Luni - Vineri: 09:00-17:30, Sambata: 10:00-13:00
Copyright © 2020 panouri-pavaje.ro